Norbi először a versenykerékpárjához vásárolt EBC fékbetéteket még tavalyvágólapra másolva!

Annyira elégedett volt az EBC bringás betéteivel a pécsi fiatalember, hogy amikor elérkezett családi autójukon a fékbetétcsere ideje, akkor megkeresett.

 

Azt kérte, hogy a legegyszerűbb megoldást, tehát a Black Stuff betéteket postázzuk neki, mert ki szeretné próbálni az autós termékeinket is.
Én bíztattam, hogy írja le a tapasztalatait és most pedig egy kicsit büszkén adom ezeket közzé…….

Szia Laci!
Lassan 1 hete, hogy helyükre kerültek a betétek és gyűlnek bennem a tapasztalatok. Még csak 100km van bennük, de már most elmondhatom, hogy brutális változást hoztak a gyáriakhoz képest. (azok eléggé ki voltak üvegesedve, pedig kíméltem)
Ilyet még sosem tapasztaltunk, hogy új betéttel a leges legelső fékezésnél szinte fejre akart állni az autó egy finom fékezéstől. (milyen lehet egy sport betét?)
Nem elfogultságból mondom ezt, hanem ténylegesen így volt! Amit mindenhol olvastam, hogy a bekoptató réteg miatt nagyon visít a fék, nem tapasztaltam.Teljesen csendesen működik!
Eddig az összes betétem nyúlott és sok sok km-t vett igénybe a bekoptatása, de ez az EBC valami más kategória. Szombaton indulunk nyaralni, ott lesz majd az első komolyabb próbája.
Üdv: S Norbi
Pécs