Egy téli reggelen a KANÁRI SZIGETEKRŐL kaptunk egy rendeléstvágólapra másolva!

Azt hittem az első olvasatra, hogy valaki tréfát űz velünk, de aztán kiderült, hogy ez nem vicc, hanem nagyon is komoly.

Erik kollégámmal megnéztük, hogy hová is kellene küldenünk egy Hummer H2-eshez Yelowstuff első fékbetéteket. Lementünk hídba, amikor leolvastuk a Google útvonal tervezőről, hogy 4 422Km-re van a megrendelőnk. Először azt mondtuk, hogy nem kell ez nekünk, de aztán már tetszett a kihívás és tetszett az, hogy ez egy rekordkísérlet, legalábbis a saját rekordunk. Rekord, de mekkora! Vajon melyik magyar fékalkatrész kereskedő tudott már eladni valamit ilyen távolságra?

EBC fékes HUMMER

Illusztráció

És ha már elvállaltuk, akkor a lehető legjobban akartuk kiszolgálni a megrendelőnket, azt a Tenerifén élő honfitársunkat, aki bízott bennünk és gyors megoldást várt tőlünk a problémájára. Legnagyobb feladatnak a gyors és megfizethető szállító cég meglelése bizonyult. A DHL, UPS, DPD, és a többi nagynevű cég, mind csillagászati árakat adott, de a Magyar Posta megdöbbentően rugalmas volt ár és szállítási idő szempontjából is. Kicsit félve bíztuk a „rosszhírű” postánkra a szállítmányt, de jól vizsgázott. És mi is jól vizsgáztunk, olyannyira, hogy alább olvasható Dr M János dícsérő levele, amire különösen büszkék vagyunk!

 

K Ö S Z Ö N E T N Y I L V Á N Í T Á S

Ezúton szeretnék köszönetet nyilvánítani Király László úrnak a Fék-Expressz KFT ügyvezetőjének, aki személyes ügynek tekintve soron kívül intézkedett, segítve a tőle 4.500 km-re élő magyarnak, nekem, mert a nem mindennapi autómnak sürgősen szüksége volt egy fékbetét garnitúra cserére.
Az interneten ( www.ebcbrakes.hu )találtam rá az EBC Brakes magyarországi képviseletére a Fék-Expressz KFT-re és ismertem meg a segítőkész Király László ügyvezetőt. Aki segített nekem kiválasztani az autómhoz illő kiváló minőségű EBC Aramid-Kevlar adalék felhasználásával készült Yellowstuff® sport és verseny fékbetétet, melyet kifejezetten ajánlanak nagytestű utcai autóhoz is, mint például az én Hummer H2-em is.

A megrendelt és ténylegesen gyorsan megoldottan leszállított fékbetétek beszerelésre és bejáratásra kerültek autómba és meg kell mondanom, hogy hozza a tőle elvárt és a róla szakirodalomban leírt paramétereket. Bátran merem ajánlani másoknak is.
Azóta újabb megrendelést intéztem a Fék-Expressz Kft-től, mely megrendelésemet ugyanazzal a precizitással, szakmai hozzáértéssel és nem utolsó sorban gyorsasággal intéztek.
Ezek után gondoltam köszönetem kinyilvánítását, mert bebizonyosodott, hogy hozzáértésük, hozzáállásuk nem egyszeri alkalomra szól, hanem folyamatosan hozzák a kimagasló teljesítményt. Még egyszer ezer köszönet !!!

 

Az eredeti levél itt megtekinthető >