Skip to main content

EBC termékek webshopból!

Szerző: Benkő Zsolt

Azért mert az EBC  név garancia a minőségre és ennél jobb ár-érték arányú betétet nem találtok a piacon!

Nemrég szükségem volt egy kis utánpótlásra és megkerestem Csepelen az EBC fékbetétek, féktárcsák és kuplungok hazai forgalmazóját egy eldugott kis utcában. Ettől a félnapos programtól szeretnélek megkímélni benneteket, azzal, hogy elárulom amit ott megtudtam. Elkészült a cég új webshopja, amiből autós és motoros termékeket is meg tudtok rendelni.

 

Nem véletlenül ajánlom nektek ezt a terméket, mert mi már meggyőződtünk többször is a képességeiről, amelyről egy összehasonlító és két másik cikket publikáltunk is.

 

Ezek a betétek amellett, hogy tényleg lassan kopnak még azzal a remek tulajdonsággal is rendelkeznek, hogy bírják a magas hőfokot, ezért a pályázáshoz is kiválóan alkalmasak. Főleg az ExtremePro, de még a Double-H is. De ha szeretnétek van kevlár betét is a repertoárban. Utcára pedig van egyszerűbb és olcsó betét is, ami szintén EBC minőség, tehát megbízhatóan működik ha muszáj megállni.

A betétek mellett féktárcsákat és kuplung alkatrészeket is lehet itt vásárolni amelyek szintén arról híresek, hogy elfogadható áron magas minőséget képviselnek.

Egyszóval, ha a fékbetétetek elkopott vagy a kuplung csúszik, akkor nézzetek fel ide: ebcbrakes.hu.  Mi ajánljuk őket akár motor, akár autóalkatrészre lenne szükségetek!

Nektek milyen tapasztalataitok vannak fékbetétekkel?

 

 

Forrás: http://www.tesztmotor.hu/akciok/ebc_termekek_webshopbol!


Motorosok a Motorosokért Alapítvány
Motorrad
Drive-X
MZ CLUB HUNGARY
Jooble autószerelő állások