Motocross versenypályákon is elégedettek az EBC fékekkelvágólapra másolva!

Egy ismeretlen telefonszámról hívtak a napokban és amikor felvettem, egy kedves fiatal férfihang: „Jó napot, Lécz Gergely Cross versenyző vagyok”, mutatkozott be. Én nagyon örültem ennek a hívásnak, mert hallomásból tudtam, hogy Gergő, talán a legtehetségesebb magyar krosszozó napjainkban. Jó, hogy EBC fékekkel szeretne  versenyezni!

Rövid beszélgetés után kiderült, hogy az ifjú versenyző már korábban is használta az EBC Brakes fékeit és olyan pozitív tapasztalatai vannak, ami miatt a 2013-as szezonban is az EBC Brakes FA-R vagy az MXS-HH jelzésű fékbetét keverékeit választaná segítőtársként.

Nagyon jól esett ez a beszélgetés, mert Gergő bizalma nem lehet véletlen…

 

A kitűzött cél az Ő esetében nem kevesebb, mint a bajnoki cím megszerzése, és ha ehhez az általa már kipróbált EBC termékeket választja, az egy megtisztelő minőség visszaigazolás!

 

Amikor elköszöntünk megígérte, hogy kapok tőle infókat, ezeket alább láthatod:

 

Szia Laci!
Tegnapi beszélgetésünkre hivatkozva küldök néhány adatot és egy fotót magamról, valamint írtam néhány gondolatot is az EBC-s tapasztalataimról. Az FA-R szinter fékbetétekkel mentem eddig és amint az eredményekből látszik jól kijöttünk egymással, az EBC meg én. Ezért gondoltam, hogy a következő szezonban ismét ezt a márkát választanám. Már korábban is hallottam az EBC-s MXS jelzésű csúcs betétekről, amit Te is említettél tegnap és azt is tudom, hogy Amerikában a versenyzők nagy többsége ezzel megy. Bár igaz, hogy az ottani pályák nagyon mások, mint a hazaiak, de természetesen elfogadom az ajánlatodat és szívesen tesztelem majd az új motoromon, ezeket az extrém fékbetéteket is. A megszerzett tapasztalataimat pedig megosztom veletek.

 

Motoros üdvözlettel, Gergő

 

Motocross versenypályákon is elégedettek az EBC fékekkel

Lécz Gergely (26 év) Motocross versenyző
csapat: Flex-Oxxo Energy drink KTM Gödöllő Team
motor: KTM 350 SXF
honlap: www.leczgergely.com
facebook: https://www.facebook.com/leczgergely?ref=hl

 

 

2010-ben negyedik lettem a Magyar bajnokságban egy Suzuki RMZ450 nyergében.
2011-es szezonomat tönkre tette egy kulcscsonttörés, de azért volt egy futamgyőzelmem.
2012-ben Magyar Motocross Bajnokság 2. és a Sprintcross Kupasorozat 1. helyét szereztem meg.