Skip to main content

Ismét meggyőzött egy motorversenyzőt az EBC HH sorozatjelű szinterfém fékbetét

Nemrég kerültünk kapcsolatba egy fiatal magyar tehetséggel, aki a nagyon erős Brit Superbike bajnokság meghódítására készül a közeljövőben. Angol csapatfőnöke ajánlotta Gyutai Adriánnak, hogy próbálja ki az EBC Brakes fékbetéteit, mert szerinte ezek nagyon jó minőségű és kedvező árú termékek.

Ekkor keresett meg minket az ifjú paksi titán és egy garnitúra teljesen utcai FA-HH fékbetétet vásárolt, valamint megrendelt egy EPFA-HH készletet is, ami szintén utcai keverék, de már pályamotorozáshoz, versenyzéshez is alkalmas. Ígéretéhez híven megírta mindkét termékről a véleményét.

 

Gyutai Adrián első levele:

Sziasztok!
Hétvégén két napon keresztül nyüstöltük az utcai betétet, és meglepően jó volt. A gyárihoz képest nem volt érezhető különbség, szerintem legalább ugyanazt tudja. A második nap végén mentünk egy 10 körös versenyszimulációt, és nem sikerült elmelegítenem a féket, talán egy pici visszaesés volt az utolsó 1-2 körben. A fékerővel tejesen elégedett voltam, annak ellenére, hogy ez egy utcai betét. Már nagyon várom, hogy kipróbálhassam a pálya verziót, amitől egy picit jobb fékerőt várok, és meglátjuk, hogy a 14 körös versenyeket hogyan fogják bírni. Az eddigiek alapján biztos vagyok benne, hogy nem lesz vele gond.

A következő verseny a 4.-ei héten lesz, tehát jövő hétvégén. Addigra akkor elvileg megjöhet. Én szerda este indulok ki Rijekába és délután venném át a betéteket.

Üdv
Adrián #90

 

 

Gyutai Adrián második levele:

Sziasztok!
Küldöm akkor a mostani beszámolót és a képeket.
Pont úgy viselkedett a pálya betét, ahogyan vártam. A fékerő egy picivel jobb, és a fékhatás nagyon stabil. 15-20 kör versenyhasználat után sem változik meg a fék nyomáspontja, sem a fékerő nem változik. Egy kör alatt teljesen be tudtam koptatni és melegíteni, úgyhogy maximálisan meg vagyok vele elégedve, mint a korábban próbált utcai betéttel.

Üdv
Adrián #90

 

2017 Gyutai Adrián Rijeka


Motorosok a Motorosokért Alapítvány
Motorrad
Drive-X
MZ CLUB HUNGARY
Jooble autószerelő állások