Az EBC Brakes gyári blogjában olvasható ez az október 19.-i bejegyzésvágólapra másolva!

 

EBC Brakes az Off-Road kategóriában a legnépszerűbb fék a világon

EBC Brakes az Off-Road kategóriában a legnépszerűbb fék a világon.
Ismét arról számolt be a Racer X című magazin, hogy egy a gyártóktól független felmérést végeztek és az eredmény azt mutatja, hogy az EBC Brakes egymaga többet értékesített az utángyártott fékek piacán, mint a versenytársai összesen. A Racer X az Egyesült Államokban havonta megjelenő prémium off road motoros magazin. Akik a Motocross világának megszállottjai, azoknak nem kell bemutatni, mert az ő köreikben ez a legismertebb és leghitelesebbnek tartott Off-Road kiadvány.

Racer-X

De Miért van ez így évek óta?
Mert az EBC Brakes produkálja a világ legnagyobb fékbetét és féktárcsa választékát, csúcs minőségben, az Off-Road kategóriában.

EBC MX féktárcsa szett

EBC túlméretes MX féktárcsa szettek:
Ebben a nagyon népszerű kategóriában az EBC világszerte az első helyet foglalja el. Az optimális 280 mm átmérőjű tárcsa rendkívüli fékerőt biztosít, az első kerék blokkolásának veszélye nélkül. A tárcsák könnyen és gyorsan beépíthetőek a Ted Devol (USA) által formatervezett elegáns konzolokkal. Az EBC Oversize tárcsa széria kapható az összes jelenkori motocross modellhez.

EBC MX-S fékbetétek

MX-S fékbetét széria, verseny betétek
Ez a fékbetét széria lehet a legjobb választás cross vagy ATV versenyekre, bármilyen időjárási körülmény esetére. A betétek komoly fékhatást képesek kifejteni, hosszú élettartam mellett. Ezek a magas színvonalú szinter-réz MX-S betétek az EBC egyesült államokbeli gyárában készülnek. A fékhatás már hidegen is nagyon jó, üzemi hőfokon pedig a győzelemhez szükséges színvonalon teljesít, de  a féktárcsát mégis a lehető legjobban kíméli.

EBC Carbox X és TT fékbetétek

EBC Carbon X  /  TT fékbetét széria
Ezek a termékek többek között a sport quadok bestseller fékbetétei. A hatékony karbon-grafit összetételű betéteket világszerte előszeretettel választják a sikeres enduro és cross pilóták. A komponens nagy előnye, hogy terheléskor sem forrósodik fel, ezért a stabil hő értékű fékbetét és nem terhel jelentős hőenergiával féktárcsát. Az USA-ban, a TOP Hare pilóták és enduro versenyzők előnyben részesítik ezt a betétet száraz és gyors szakaszokon való motorozáskor.

 

Eredeti bejegyzés:
https://www.ebcbrakesblog.com/2012/10/ebc-brakes-worlds-best-selling-brakes/