Skip to main content

Újdonság: EBC fémhálós fékcsövek

 

 

A kiváló minőségű és ár-érték arányú utángyártott fékalkatrészeiről ismert EBC mostantól nagy teljesítményű (fém)fékcsöveket is készít.

Hamarosan rendelhető lesz itthon is az EBC legújabb termékcsaládja, amelyet már régóta vártak az angol gyártó sport- és versenyfékeit kedvelő autósok és motorosok. Ezek a csúcstechnológiával készülő acélhálós tefloncsövek, rozsdamentes acélból gyártott csatlakozókkal, csavarokkal és távtartókkal lesznek szerelve. Valamint esztétikus EBC Brakes feliratok is díszíti majd ezeket a csöveket.


Az örökös garanciával rendelkező készleteket a gyártás során egyenként tesztelik (27,5 bar túlnyomással), ezek után minősítést kapnak  (ISO9001, TÜV, DOT, DEKRA, ARAI, CCC és ADR) , tehát majdnem az egész világon használhatók a közúti forgalomban is. Minden egyéb információ az EBC Brakes magyar weboldalán, ahol szintén újdonság, hogy kerékpárokhoz is rendelhetünk fékalkatrészeket, sokféle márkát, széles választékban.

 

Ha lecserélsz egy széria fékcsövet, akkor csakis jobbat keress, mint a gyári!

 

Elégedetlen vagy a széria fékeiddel? Esetleg csak simán feldobnád a motorod vagy autód némi technikával, vagy talán pályázásra készülsz?

Oké legyen „FÉMFÉKCSŐ”, de nehogy valami igénytelen látszatmegoldást keress, mert attól jobb, ha marad a gyári. Az EBC Brakes mérnökei szerint kizárólag sajtolt technológiával készített és garanciával rendelkező fékcső használható járművekhez (a többit valami más célra kell használni..).

 


Minden évben hallunk elrepedt csatlakozóról (hollander), ami az összeszerelhető fékcsövek egy potenciális (élet)veszély forrása (lásd a fenti képet..).

 

Forrás: http://www.tesztmotor.hu/ujdonsag/ujdonsag_ebc_femhalos_fekcsovek


Motorosok a Motorosokért Alapítvány
Motorrad
Drive-X
MZ CLUB HUNGARY
Jooble autószerelő állások