Egyik, EBC termékeket forgalmazó kereskedő kollégánk levele a Bluestuff fékbetétekrőlvágólapra másolva!

Adamo, vagyis polgári nevén Juhász Ádám évekkel ezelőtt, elsők között lett viszonteladónk. Ő maga is használja az EBC termékeket és azt vallja, hogy amit saját autójára is szívesen felszerel az ember, azt már nyugodt lelkiismerettel kínálja másoknak.

Beszélgettünk a napokban és megkértem, hogy bírja rá a rendszeresen Bluestuff verseny fékbetéteket vásárló ismerősét, egy rövid vélemény megírására. Erre Ő, rázta a fejét. „Az kizárt, hogy Béla írjon, de felhívom és én majd leírom amit mond”.
Gondoltam, hogy ebből úgy sem lesz semmi… aztán tessék!

Szia Kiru!

Tegnap végre sikerült felhívnom Béla barátomat aki már évek óta használja az EBC Bluestuff verseny fékbetéteket. Amatőr pályaversenyeken indul a saját autójával, ami egy BMW M3 CSL kompresszoros 510LE-s csoda gép.

 

BMW M3 CSL kompresszoros 510LE-s csoda gép

 

Elbeszélgettünk az autóról egy kicsit, aztán az idei versenyeiről és végül hosszasan elemezgettük a Bluestuff fékbetétekkel szerzett tapasztalatait, mert ugye ezért kerestem. Elmondta, hogy versenyző társai sokszor nem értik, hogyan képes olyan rövid féktávokat venni a kanyarok előtt… (mi tudjuk)

Béla korábban már minden fékbetét márkát kipróbált, amit szokás használni ebben a sportban. Aztán mikor mondtam neki, hogy be tudom szerezni az EBC verseny betéteit is, kért egy garnitúrát tesztelni. Nagyon jók voltak a benyomásai már az első próbán és ráadásként örült a kedvezőbb áraknak is, ami ugye egy ilyen költséges sport esetében nagyon fontos tényező. Már korábban is mondtam neked, hogy nagyon elégedett volt az EBC DP5689 betétekkel is, viszont az új DP5689NDX-et még jobban dicséri. Tapasztalatai szerint, nagyon jól fogtak a régebbi keverékű betétek is, de azokat hosszabban kellett melegíteni, ellenben az új fejlesztésű NDX betétek, sokkal előbb érik el az üzemi hőmérsékletet és az sem elhanyagolandó, hogy az áruk közben nem változott. Sajnálattal említette viszont, hogy jelenleg nem készít az EBC féktárcsát ehhez az autóhoz, mert talán azzal még jobb is lehetne a fék, mint most a gyári tárcsákkal és a Bluestuff betétekkel. Minden esetre, ahogy kaphatók lesznek az EBC sport tárcsák, azt a verziót is ki szeretné próbálni. A beszélgetésben azt fogalmazta meg az amúgy szűkszavú Béla, hogy nagyon elégedett az EBC Bluestuff betétekkel.

 

További szép napot!
Üdv,
Adamo/Carstyling
STREETFLASH TUNING CLUB