logo image

EBC Brakes tanúsítványok

Tisztelt ügyfeleink!

Többen kérték, hogy tegyük elérhetővé az EBC Brakes által gyártott fékalkatrészek közül az engedélyköteles termékek letölthető tanúsítványait.

Az alábbi képre vagy a linkre http://ebcbrakes.com/ebc-brakes-certification-page/ kattintva a gyártó weboldaláról közvetlenül letöltheti a dokumentumokat.

EBC Brakes tanúsítványok

Az ECE R90 szabályozás írja elő a fékalkatrészekkel szemben támasztott alapvető elvárásokat az Európai Unió területére.

Azok a termékek, amelyek nem rendelkeznek tanúsítvánnyal amely igazolja, hogy megfelelnek az előírásoknak, elvileg nem forgalmazhatók az Unióban. Sajnálatos módon, ennek ellenére rengeteg silány, balesetveszélyes, bevizsgálatlan fékalkatrésszel közlekedő jármű cikázik útjainkon.

Az EBC Brakes termékeinek ECE R90 szempontok szerinti folyamatos és időszakos ellenőrzését az alábbi tanúsítvány igazolja:

EBC ECE R90

Magyar nyelvű tanúsítványok.

A közelmúltban kaptunk egy viszonteladó kollégánktól levelet, hogy sürgősen küldjünk magyar nyelvű tanúsítványokat az EBC termékekről, mert az üzletükben tartott ellenőrzés során ilyen dokumentumot kérnek tőlük az ellenőrzést végző hatósági személyek. Ekkor egy válaszlevélben megírtuk a partnerünknek, amit erről a témáról mi tudunk, aztán ő továbbította a hatóság felé ezt a levelünket. A későbbi visszajelzés alapján, elfogadták az angol és németnyelvű, eredeti tanúsítványokat.

Itt olvasható a levelezésünk: „E tanúsitvány”